ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Μπορείτε να αφήσετε κάποιο προϊόν για επισκευή σε οποιοδήποτε κατάστημα Oxette, ή να το στείλετε στο Eshop μας.

Επισκευή σε κατάστημα:

Μπορείτε να αφήσετε κάποιο προϊόν για επισκευή σε οποιοδήποτε κατάστημα Oxette. Το προϊόν θα αποσταλεί στο τμήμα επισκευών, και θα ενημερωθείτε για το κόστος και τον εκτιμώμενο χρόνο επισκευής. Μόλις το προϊόν είναι έτοιμο, θα ενημερωθείτε για να περάσετε να το παραλάβετε από το κατάστημα. Εάν υπάρχει κάποιο κόστος, θα το πληρώσετε κατά την παραλαβή από το κατάστημα.

Επισκευή μέσω Eshop:

Για να αφήσετε κάποια επισκευή μέσω Eshop η διαδικασία είναι η εξής:

1) Αποστέλλετε το προϊόν μέσω των ΕΛΤΑ Courier με χρέωση παραλήπτη στη διεύθυνση που θα βρείτε στο τέλος αυτής της σελίδας.

2) Το προϊόν θα αποσταλεί στο τμήμα επισκευών, και θα ενημερωθείτε για το κόστος και τον εκτιμώμενο χρόνο επισκευής.

3) Θα αποστείλουμε το προϊόν στο χώρο σας με τα ΕΛΤΑ Courier. Η αποστολή αυτή φέρει επιβάρυνση 3,5€ για τα μεταφορικά έξοδα. Κατά την παράδοση του νέου προϊόντος, θα καταβάλλετε στον courier τα μεταφορικά έξοδα (3,5€) + το κόστος επισκευής (εάν υπάρχει). Εαν δεν επιθυμείτε η αποστολή να γίνει μέσω των ΕΛΤΑ Courier, μπορείτε να μας στείλετε το προϊόν με courier της επιλογής σας και δική σας χρέωση και έπειτα να σας το στείλουμε πίσω δωρεάν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι εφικτή η επισκευή (για παράδειγμα εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό για το προϊόν σας ή το μέταλλο δεν μπορεί να επισκευαστεί).

Εάν θελήσετε περισσότερες πληροφορίες για να αφήσετε ή να στείλετε κάποιο προϊόν για επισκευή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2316 0 10000 (Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, 9 π.μ. – 5 μ.μ.) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Όλες οι επιστροφές προϊόντων προς επισκευή γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Εταιρία “PERIDEO”, Τμήμα Eshop
Ελευθερίου Βενιζέλου 50
54631, Θεσσαλονίκη
+30 2310286426