1

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ;

Αρχικά, σας προτείνουμε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Οxette, κάνοντας Εγγραφή μέλους στο εικονίδιο με το ανθρωπάκι επάνω δεξιά για υπολογιστές, και πάνω αριστερά στο Menu για χρήστες κινητών! Μην ξεχνάτε πως με κάθε εγγραφή στο Newsletter έχετε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά!
2

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ;

Κάνοντας τις αγορές σας στην Oxette, έχετε πολλά οφέλη & σίγουρα ένα από αυτά είναι τα Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

3

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

Από την στιγμή που λαμβάνουμε την παραγγελία σας, χρειαζόμαστε 1-3 εργάσιμες ημέρες για να προωθήσουμε στην εταιρία μεταφοράς που επιλέξατε, έπειτα, αναλόγως ποια εταιρία έχετε επιλέξει για να παραλάβετε το δέμα σας & το μέρος στο οποίο έχετε επιλέξει να σταλεί, χρειάζεται περίπου 1-3 εργάσιμες μέρες.

*Σε περιόδους εορτών & εκπτώσεων μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις ημέρες παράδοσης, σε οποιαδήποτε περίπτωση το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις.*
4

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ;

Μπορείτε να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας με τα ΕΛΤΑ Courier ή παραλαβή από σημείο της BOX NOW.
5

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;

Μπορείτε να δείτε την διαδικασία επιστροφών και αλλαγών πατώντας.
6

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00, μέσω email στη διεύθυνση pr@perideo.gr, ή
μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας εδώ
7

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ;

Η Oxette διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας πατώντας εδώ.
8

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΥ;

Μπορείτε να δείτε τον Οδηγό Μεγεθών πατώντας εδώ.