ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Γενικά:

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας, για προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.

Σε περίπτωση μη διαθέσιμου άμεσα προϊόντος, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας. Εάν δεν είναι εφικτό να αποσταλεί το προϊόν, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα γίνει άμεση επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε.

Εάν τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας είναι διαφορετικά, παρακαλούμε να προσθέσετε ως σημείωση στην παραγγελία σας τον τηλεφωνικό αριθμό του παραλήπτη.

Μπορείτε να υπολογίσετε τον χρόνο και τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας σας με βάση τον παρακάτω πίνακα:

ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Ελλάδα

 1-3 ημέρες*

1-2 ημέρες

Δωρεάν

Δωρεάν

ΕΛΤΑ COURIER

BOX NOW

Ευρώπη

1-5 ημέρες

15€

DHL

Άλλες χώρες

2-6 ημέρες

30€

DHL

*Σε περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών οι παραδόσεις γίνονται σε 2-5 εργάσιμες.

Ελλάδα:

Οι αποστολές εντός Ελλάδος παραδίδονται από την ΕΛΤΑ Courier ή παραλαμβάνετε το δέμα σας με την Box Now. Εάν η αποστολή έγινε μέσω courier, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει με email αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία (στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών πιθανόν να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση).

Εξωτερικό:

Όλες οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού εκτελούνται από την DHL Courier. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει με email αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία (στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών πιθανόν να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση). Δεν ευθυνόμαστε για πιθανές καθυστερήσεις ή χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από το τελωνείο άλλης χώρας.

Δεν υποστηρίζεται η αποστολή σε χώρες οι οποίες δεν υπάρχουν στη λίστα από την οποία επιλέγετε τη χώρα σας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Εάν έχετε απορία σχετικά με τη δυνατότητα αποστολής στη χώρα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.