Mother's day - Oxette
Γιορτές και Επέτειοι, Νέα Συλλογή

Μοναδικά δώρα για την ημέρα της μητέρας!

Όπως γνωρίζετε, η 13η Μαΐου είναι η Ημέρα της Μητέρας! Πάντα αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να προσφέρουμε στη μαμά μας για να την ευχαριστήσουμε. Ψάχνετε ακόμα για ιδέες; H Oxétte έχει την απάντηση!

Τα κοσμήματα Oxétte αποτελούν το τέλειο δώρο για την γιορτή της μητέρας και θα αποδειχθούν ένα αναντικατάστατο αξεσουάρ που δεν θα θέλει να αποχωριστεί ποτέ!

Χαρίστε της κάτι που αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα σας. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουμε πλήρως τη σημασία της μητέρας. Μας καθοδηγεί, μας προστατεύει, μας φροντίζει, μας βοηθάει, μας μεγαλώνει, δίνοντάς μας αγάπη, στοργή, τρυφερότητα. Ήρθε λοιπόν η μέρα να της εκφράσουμε κι εμείς με τη σειρά μας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας. Η μαμά σας είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Για να γιορτάσετε την γιορτή της μητέρας, η Oxétte σας έχει την λύση με τις συλλογές Bright Star και Linear και φυσικά την συλλογή Mama

Mother's day - Oxette Mother's day - Oxette Mother's day - Oxette

Όλες οι μαμάδες θα αγαπήσουν τα λεπτά και κομψά κοσμήματα της σειράς Bright Star. Η μητέρα σας θα λατρέψει την απλότητα αυτών των κοσμημάτων που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα στην ντουλάπα της. Κομψά και διαχρονικά, τα κοσμήματα της συλλογής Linearείναι κομμάτια που θα αγαπήσει για παντα. Ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις αλλά και για ειδικές περιστάσεις, σίγουρα θα έχουν μια μόνιμη θέση στην κοσμηματοθήκη της!

Mother's day - Oxette Mother's day - Oxette Mother's day - Oxette

Πείτε της σ΄ αγαπώ μ΄ ένα κόσμημα προσφέροντας της ένα αγαπημένο κομμάτι από την συλλογή Mama  μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή κοσμημάτων για ξεχωριστές στιγμές και μοναδικούς ανθρώπους, που έρχεται με τη δική του μοναδική ιστορία για να μείνει για πάντα στην κοσμηματοθήκη της αλλά και στην καρδιά της!

Mother's day - Oxette Mother's day - Oxette Mother's day - Oxette

Για δώρα διαχρονικά και κομψά, επιλέξτε Oxétte.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.