Γιορτές και Επέτειοι

Οι ριβιέρες της Oxette έχουν διαχρονική αξία.

Οι ριβιέρες της Oxette έχουν διαχρονική αξία - Oxette Blog

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”130767″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]

Οι ριβιέρες της Oxette έχουν διαχρονική αξία.

Οι ριβιέρες προσθέτουν μία διαχρονική αξία στον καρπό κάθε γυναίκας. Αποπνέουν δυναμισμό και θηλυκότητα. Η εορταστική περίοδος ξεκινάει σε λίγες μέρες και το στυλ μας, ακόμα και μέσα στο σπίτι, πρέπει να παραμείνει λαμπερό. Κάθε άντρας γοητεύεται από τις ριβιέρες στον καρπό μιας γυναίκας. Μπορείτε να μαγνητίσετε το βλέμμα κάθε άνδρα με επιλογές κοσμημάτων από τη συλλογή «Oxettissimo Tennis»

Ψάχνεις το τέλειο δώρο για εκείνη;

Την εορταστική περίοδο ψάχνουμε το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κάθε άντρας ψάχνει να βρει την ιδανική επιλογή δώρου για την αγαπημένη του. Σας έχουμε την λύση! Οι ριβιέρες της Oxette ή αλλιώς η συλλογή Oxettissimo Tennis αποτελεί μία ιδανική επιλογή που θα την κάνει να νοιώσει ξεχωριστή!

Δημιούργησε τους δικούς σου συνδυασμούς.

Ακόμα μπορεί κάθε γυναίκα να δημιουργήσει τους δικούς της συνδυασμούς διαλέγοντας να φορέσει πολλά βραχιόλια μαζί. Ένα trend, το οποίο δε χάνει την αξία του εδώ και αρκετά χρόνια.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”130768″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”fadeIn” link=”https://www.oxette.com/product-tag/oxettissimo-tennis/”][vc_empty_space height=”25px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Οι λαμπερές επιλογές σε ασήμι θα κάνουν τον καρπό κάθε γυναίκας ελκυστικό, αυτές τις γιορτές. Κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς και εμπνεύσου από τις λαμπερές επιλογές κοσμημάτων της συλλογής Oxettissimo Tennis.

Πως να συνδυάσω τις ριβιέρες;

  • Αν θέλετε περισσότερη λάμψη μπορείτε να φορέσετε πολλές ριβιέρες μαζί. Μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε όσες επιθυμείτε.
  • Μπορείτε να συνδυάσετε τις ριβιέρες με τη συλλογή «Kate Gifting», αφού διαθέτει λαμπερές επιλογές σε βραχιόλια, που θα αναδείξουν τον καρπό σας.
  • Ακόμα μπορείτε να συνδυάσετε τις ριβιέρες με ένα ρολόι.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”130769″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”130770″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″]

11X05-00679 Oxette Ρολόι Lexington

140.00
Το νέο iconic ρολόι Lexington από την Oxette είναι ένα κομμάτι που με την πρώτη ματιά θα γίνει το αγαπημένο σου!
[/vc_column][vc_column width=”1/3″]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”130771″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]