Νέα Συλλογή, Τάσεις Μόδας

Πάρτε το καλοκαίρι μαζί σας με κοσμήματα Oxette!

Πάρτε το καλοκαίρι μαζί σας με κοσμήματα Οxette και την συλλογή Candy Candy! - Oxette blog

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο Σεπτέμβρης είναι προ των πυλών αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπούμε κατευθείαν σε φθινοπωρινό mood, εξάλλου πάντοτε το καλοκαίρι θέλουμε να κρατήσει λίγο παραπάνω!

Με την Oxétte και τα νέα κοσμήματα της συλλογής Candy Candy, θα έχετε το καλοκαίρι και την θάλασσα πάντα μαζί σας. Κομψά και μοντέρνα σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα που θυμίζει ωκεανό για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Εντυπωσιακά κοσμήματα που ταιριάζουν με κάθε outfit όλες τις ώρες τις ημέρας. Διαλέξτε ένα δαχτυλίδι chevalier με aqua crystal πέτρα ευκολοφόρετο από το πρωί μέχρι το βράδυ ή ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι σε έντονο μπλε χρώμα με οβάλ καμποσόν κέντρο ταιριάζει με όλα τα ρούχα και στυλ δημιουργώντας μια κλασική chic και μοντέρνα εμφάνιση.

  

Τολμήστε να τα σετάρετε με ένα κολιέ το ίδιο εντυπωσιακό σε διάφορα μήκη ή διαλέξτε ένα ζευγάρι πανέμορφα και στυλάτα καρφωτά σκουλαρίκια με το χαρακτηριστικό βαθύ μπλε χρώμα της σειράς και ξεχωρίστε!

  

Τέλος, επιλέξτε ένα από τα μοναδικά βραχιόλια της συλλογής σύμφωνα με το δικό σας στύλ. Ένα κομψό βραχιόλι με λεπτή αλυσίδα και οβάλ καμποσόν κέντρο σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα είτε στην πιο απλή και πρωινή του έκδοση με κορδόνι ή ακόμα ένα σε boho διάθεση με aquamarine πέτρες και κεντρικό aquamarine κρύσταλλο, δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε!

  

Κοσμήματα που θα λατρέψετε να φοράτε. Διαλέξτε ένα ή περισσότερα κομμάτια, δημιουργήστε το δικό σας πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό σετ από τη συλλογή Candy Candy και δώστε παράταση στο καλοκαίρι!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]