Tips

Άγιος Βαλεντίνος! Tips της τελευταίας στιγμής!

Άγιος Βαλεντίνος! Tips της τελευταίας στιγμής! - Oxette

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Άγιος Βαλεντίνος! Tips της τελευταίας στιγμής!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από την γιορτή των ερωτευμένων και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ευκαιρία ακόμη για να γιορτάσετε την αγάπη! Όπως υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πεις «Σ΄αγαπώ», έτσι υπάρχουν χίλιοι τρόπο για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο. Συμβουλές για να ανανεώσεις την σχέση σου, ιδέες για να ξυπνήσεις την φλόγα και να σου μείνει αξέχαστος ο φετινός Βαλεντίνος. Άλλωστε, ένα μπουκέτο λουλούδια κι ένα ρομαντικό δείπνο δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Ορίστε οι προτάσεις μας για του Αγίου Βαλεντίνου!

Ετοιμάστε ένα αφροδισιακό δείπνο.

Εάν τελικά δεν κλείσετε σε κάποιο εστιατόριο ετοιμάστε το τέλειο ρομαντικό δείπνο στο σπίτι! Σας προτείνουμε αφροδισιακά πιάτα, για να ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση. Ξεκινήστε με ένα αφροδισιακό κοκτέιλ με βάση το τζίντζερ, το οποίο όπως και το σαφράν, το τσίλι και το θυμάρι, είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες. Συνεχίστε με στρείδια, γνωστά για την περιεκτικότητα τους σε ψευδάργυρο που αποτελεί έναν ακόμα σύμμαχο σας για την ενίσχυση της τεστοστερόνης. Και τέλος, σερβίρετε κάποια τάρτα με ανανά ή επιδόρπιο σοκολάτας φυσικά!

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, 14 Φεβρουαρίου πρέπει να λάμψετε! Φροντίστε τον εαυτό σας, κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο κι επιλέξτε ένα σαγηνευτικό, λαμπερό μακιγιάζ. Τέλος, φορέστε το πιο σέξι φόρεμα της γκαρνταρόμπας σας το οποίο μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας Oxette. Να είστε σίγουρη πως θα τον σαγηνεύσετε!

Πείτε NAI στα σέξι εσώρουχα!

Εσώρουχα λοιπόν, η μικρή μας ένοχη απόλαυση.. Τολμήστε ένα σέξι, παιχνιδιάρικο σύνολο που θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό που θα απογειώσει ένα τέλειο ρομαντικό βράδυ.

Ο Άγιος Βαλεντίνος… χωρίς Βαλεντίνο.

Και για όσες δεν θέλουν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κανονίστε ladies’night με τις φίλες σας! Εάν δεν θέλετε να περάσετε το βράδυ μόνες, στον καναπέ σας παρέα με ποπ κόρν και ταινία, μην πανικοβάλλεστε γιατί υπάρχει λύση! Οργανώστε μια μέρα σε σπα με τις φίλες σας , αγοράστε στο εαυτό σας λουλούδια ή κάντε του δώρο κάποιο κόσμημα της αγαπημένης σας σειράς Oxette, βγείτε το βράδυ με φίλες, διασκεδάστε, πηγαίνετε σε κάποιο πάρτυ…

Οι εναλλακτικές λύσεις είναι πολλές![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]