Δελτία τύπου

Δελτίο Τύπου

Oxette-Press Release-Sensual

Oxette-Press Release-SensualOxette - WatchesΝέα συλλογή κοσμημάτων Oxette : ‘Sensual’

Η Oxette πιο πραγματική, αισθαντική και αισθησιακή από ποτέ!

Μια συλλογή ορόσημο για την γυναίκα που δέχεται τον εαυτό της όπως είναι και στέκεται αποφασιστικά απέναντι στα πράγματα, κάνοντας την γυναικεία της φιλαρέσκεια πηγή δύναμης και υπερηφάνειας. Νοιάζεται για τον εαυτό της, γιατί νοιάζεται για τον κόσμο!

Ελεύθερο πνεύμα, ροκ επιρροές & attitude, ένταση και συναισθήματα, θηλυκότητα και πάθος, είναι τα συστατικά που χρησιμοποίησε η Oxette για να δώσει στην νέα σας εικόνα ένα διαφορετικό τόνο.

Η σχεδιάστρια της Oxette υπογραμμίζει : «Έμπνευση μου είναι πάντα οι αληθινές γυναίκες που αγαπούν την διαφορετικότητα τους και χρησιμοποιούν την μόδα για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Γυναίκες που θέλουν με τα αξεσουάρ να υπογραμμίσουν το στυλ και να δείξουν την trendy πλευρά τους, την ανεξαρτησία τους και τον δυναμισμό τους».

Τολμήστε να είστε ο εαυτός σας κάθε στιγμή, χωρίς να χάνετε τη θηλυκότητα σας με λεπτομέρειες σε φίλντισι, μαύρη και ροζ χρυσή επιμετάλλωση, ασήμι 925,  περφορέ μοτίβο, ζιργκόν και κρύσταλλα, facet πέτρες σε μοναδικά χρώματα, glitter επιφάνειες, ψήγματα κρυστάλλων και δερμάτινες λεπτομέρειες.

Εντυπωσιάστε φορώντας ρολόγια με  μοναδικά patterned dials σε έντονα χρώματα, δυναμικά bangle μπρασελέ, λουράκια σιλικόνης με μεταλλικές λεπτομέρειες σε fashion χρώματα, mesh bands.

Τα προϊόντα της Oxette θα τα βρείτε σε 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop www.oxette.com

About Oxette:

Η Oxette είναι μια ελληνική εταιρεία κοσμημάτων και ρολογιών με την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα στον χώρο του κοσμήματος.

Τα σχέδια της είναι εμπνευσμένα από τις διεθνείς τάσεις της μόδας, και αποτελούν μία αυθεντική προσέγγιση των κορυφαίων τάσεων που μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να ενσωματώσει στην γκαρνταρόμπα της.

Ο συνδυασμός μοναδικού σχεδιασμού, εξαιρετικών υλικών και ιδανικής σχέσης ποιότητας / τιμής, αποτελούν τον πυρήνα την εταιρείας.

Για άμεση έκδοση: 29/09/2017
Όνομα: Ευγενία Καρβουνίδου
Oxette (Perideo Group)
Τηλέφωνο : 2310 286 426
Email : e.karvounidou@perideo.gr
web : www.oxette.com