Η Oxette υποστηρίζει την οργάνωση Α21 !
Μη κατηγοριοποιημένο

Η Oxette υποστηρίζει την οργάνωση Α21 !

Η Oxette υποστηρίζει την οργάνωση Α21 !

Η Oxette υποστηρίζει την οργάνωση Α21 !

Υπάρχουν εκατομμύρια σκλάβοι σε ολόκληρο τον κόσμο, περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ιστορίας ! Η εμπορία ανθρώπων είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγκληματική βιομηχανία στον κόσμο, έχοντας κέρδη πάνω από €135 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Είναι πραγματικότητα, κρυμμένη μπροστά στα μάτια μας, και καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό κάθε έθνους και οικονομικής δομής. Η οργάνωση Α21 έχει σαν στόχο την κατάργηση της δουλείας στον 21ο αιώνα, με τρία ουσιαστικά βήματα :

1. Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.

Η οργάνωση Α21 αποτρέπει την σκλαβιά απο το να συμβεί κάνοντας ενημέρωση μέσω εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και προγραμμάτων εκπαίδευσης.

2. Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Η οργάνωση Α21 συνεργάζεται στενά με τις αρχές, για την υποστήριξη ερευνών, την αναγνώριση θυμάτων μέσω της τηλεφωνικής γραμμής της οργάνωσης, την δίωξη των διακινητών, τη νομική εκπροσώπηση των διασωθέντων στις δικαστικές διαδικασίες, και συνεργάζεται με κυβερνήσεις και άλλες ΜΚΟ για την εξάλειψη της δουλείας σε όλα τα επίπεδα.

3. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

Ατομα της οργάνωσης Α21 δουλεύουν προσωπικά με τα άτομα που έρχονται στην φροντίδα της οργάνωσης, προσφέροντας τους πρόσβαση σε στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, συμβουλευτική, εκπαίδευση και επαναπατρισμό, ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες.

ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ.

1109

Περισσότερες πληροφορίες :
https://www.a21.org/content/greece/gnqxx4?permcode=gnqxx4&site=true

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.