Oxette

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 2020!

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 2020! - Oxette

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”131465″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 2020!

Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε αισιόδοξοι κρατώντας τις πιο δυνατές στιγμές της χρονιάς.

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς της Oxette;

Το νέο κατάστημα της Oxette στο Βόλο.

Το άνοιγμα του καταστήματος του Βόλου ήταν ένα σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε τον Μάιο του 2020. Η εταιρεία μας συστήθηκε στο κοινό του Βόλου και οι πελάτες απευθείας «αγκάλιασαν» το νέο μας κατάστημα. Η αισθητική και η αρχιτεκτονική του καταστήματος σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και το κατάστημα αποτελεί ένα ζεστό χώρο που δημιουργεί στον πελάτη το αίσθημα της ζεστής φιλοξενίας.

Το νέο κατάστημα στο Golden Hall

Το νέο ανανεωμένο κατάστημα στο Golden Hall συστήθηκε ξανά στο κοινό του. Το Σεπτέμβριο του 2020 άνοιξε ξανά τις πόρτες του, με διαθέσιμη την νέα συλλογή σε κόσμημα και ρολόι αλλά και με συλλογές που αγαπήθηκαν από το κοινό του. Στο κατάστημα του Golden Hall κάθε πελάτης βιώνει μία μοναδική εμπειρία χάρη στην υψηλή αισθητική του χώρου και στη φιλοξενία που προσφέρει.

Βράβευση πλατφόρμας e-learning.

Η βράβευση της πλατφόρμας e-learning, που δημιουργήσαμε με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού στη νέα εποχή του digital, ήταν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς. Η εταιρεία που συνεργαστήκαμε για την επίτευξη αυτού του έργου είναι η Solutions 2Grow. Δημιούργησε για εμάς μία σύγχρονη πλατφόρμα εκπαίδευσης και μαζί κερδίσαμε το χρυσό βραβείο στα HR AWARDS 2020 στην κατηγορία “Leadership or Skills Development Solution Provider” που διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications. Το βραβείο αφιερώθηκε στη μνήμη του ιδρυτή της εταιρείας, Παναγιώτη Καρβουνίδη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]