Κολεξιόν, Τάσεις Μόδας

Πως να Συνδυάσετε τα Βραχιόλια Tennis

Βραχιόλια Tennis Blog - Oxette

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”128960″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]

Πως να Συνδυάσετε τα Βραχιόλια Tennis

Ένα από τα μεγαλύτερα trends τις τελευταίες σεζόν είναι και πάλι τα βραχιόλια tennis ή αλλιώς eternity βραχιόλια ή ριβιέρες.

Μία σύντομη ιστορική αναδρομή.

Ευρέως διαδεδομένα πια ως βραχιόλια tennis , πήραν το όνομα τους από μια τενίστρια την παγκοσμίου φήμης Chris Evert η οποία σε έναν αγώνα το 1987 την ώρα που έπαιζε της έπεσε το διαμαντένιο eternity βραχιόλι της , όταν ζήτησε από τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα για να το βρει.

Ως αποτέλεσμα ήταν να τραβήξει το ενδιαφέρων των παρευρισκόμενων που παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Από τότε τα συγκεκριμένα βραχιόλια ονομάζονται tennis και είναι ότι πιο στυλάτο μπορεί να συνδυάσει κανείς και μένουν ως στυλ ότι πιο trendy υπάρχει .

Πως να τα συνδυάσετε;

Τολμήστε να συνδυάσετε πολλά μαζί , σε διαφορετικά χρώματα αλλά μαζί και με λεπτά bungles για πιο ιδιαίτερο fashion glam στυλ .
Αν θέλετε να είστε κομψή και να έχετε μια πιο φινετσάτη πινελιά , φορέστε 1 μόνο, όσο πιο λεπτό και διακριτικό γίνεται , συνδυάζοντας το με καρφωτά σκουλαρίκια και ένα αντίστοιχο λεπτό κολιέ στο λαιμό.

Ο συνδυασμός ενός τέτοιου βραχιολιού με ένα casual ρολόι είναι κατάλληλος να φορεθεί από το γραφείο μέχρι και σε ένα σικάτο απογευματινό καφέ με φίλες.

Αν πάλι θέλετε να το συνδυάσετε με ένα ρολόι με αλυσίδες τολμήστε να το φορέσετε και διπλό καθώς το trend προστάζει το χέρι μας να δείχνει πολύ πλούσιο αλλά και να ακούγετε το bling .

Είναι υπέροχο δώρο και ταιριάζει σε όλα τα στυλ , γούστα αλλά και βαλάντια .

Είναι τόσο ελαφρύ που θα ξεχάσετε ότι το φοράτε σε αντίθεση με άλλα πιο chunky βραχιόλια .

Είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε στυλ γυναίκας .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”124018″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/02×27-00433-oxette-%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%87%ce%b9%cf%8c%ce%bb%ce%b9-oxettissimo-tennis/”][vc_empty_space][vc_btn title=”Oxettissimo Tennis Collection” shape=”round” color=”black” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.oxette.com%2Fel%2Fproduct-tag%2Foxettissimo-tennis%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”118703″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/11×05-00536/”][vc_empty_space][vc_btn title=”Link Watch Collection” shape=”round” color=”black” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.oxette.com%2Fel%2Fproduct-tag%2Fnew-link-watch%2F|||”][/vc_column][/vc_row]