Τι συμβολίζει το δαχτυλίδι ανάλογα με το δάχτυλο στο οποίο το φοράμε.
Μη κατηγοριοποιημένο

Τι συμβολίζει το δαχτυλίδι ανάλογα με το δάχτυλο στο οποίο το φοράμε.

Τι συμβολίζει το δαχτυλίδι ανάλογα με το δάχτυλο στο οποίο το φοράμε.

 

Oxette ringsΤο δαχτυλίδι είναι διαχρονικά το πιο πολυφορεμένο και πιο αγαπημένο κόσμημα από γυναίκες και άνδρες.
Ξέρατε όμως ότι υπάρχει ένας συμβολισμός ανάλογα με το δάχτυλο στο οποίο το φοράμε ?

-Ένα δαχτυλίδι, στον αντίχειρα συμβολίζει την υπερηφάνεια, τον εγωκεντρισμό και την δύναμη της θέλησης. Συμβολίζει την ανεξαρτησία σκέψεων και πράξεων καθώς είναι το δάχτυλο που είναι απέναντι από τα άλλα τέσσερα.

– Στο παρελθόν, ο δείκτης ήταν το σύνηθες δάχτυλο όπου φορούσαν τα δαχτυλίδια τους οι άντρες. Βασιλιάδες, ιερείς και θεραπευτές φορούσαν δαχτυλίδια στο δείκτη τους, γιατί πιστεύεται ότι αυτό το δάχτυλο έχει ιδιαίτερη δύναμη και επιδεικνύει ένα δυναμικό άντρα, με ηγετικές ικανότητες και φιλοδοξίες.

-Αυτοί που φορούν δαχτυλίδι στο μέσο δάχτυλο από τη μια είναι πολύ ισορροπημένα άτομα κι από την άλλη επιδιώκουν να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής όλων. Παλιότερα δεν φορούσαν ποτέ δαχτυλίδι στο μέσο δάχτυλο γιατί πίστευαν ότι είναι ο «γιατρός» του σώματος και δεν ήθελαν να το επιβαρύνουν με κοσμήματα.

Oxette-Rings– Φορώντας ένα δαχτυλίδι στον παράμεσο σημαίνει μια σύνδεση με την καρδιά. Είναι συνδεδεμένο με τα συναισθήματα της αγάπης μας. Οποιοδήποτε δαχτυλίδι εδώ αντιπροσωπεύει δέσμευση και υπόσχεση της αιώνιας πίστης προς το πρόσωπο που το έδωσε. Παλιά υπήρχε η πίστη ότι η βέρα σε αυτό το δάχτυλο του αριστερού χεριού ενδυνάμωνε τις σχέσεις του ζευγαριού καθώς από εδώ ακριβώς περνούσε η φλέβα του έρωτα που οδηγούσε κατευθείαν στην καρδιά.

– Στο μικρό δάχτυλο εκφράζει, επίσης, τη σχέση που έχει κανείς με τον εαυτό του. Το φορούν συνήθως άνθρωποι με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το μικρό δάχτυλο είναι κάπως απομονωμένο από το υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα ένα δαχτυλίδι εκεί, να τραβάει ακόμα περισσότερο την προσοχή.

Είναι στο χέρι σας να περάσετε τα μηνύματα που εσείς θέλετε ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ σας, γιατί τελικά το προσωπικό σας στυλ είναι που μένει .

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.