Τάσεις Μόδας

5 Λόγοι για να φορέσεις ένα ρολόι !

Ρολόγια Blog - Oxette

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”128962″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]

5 Λόγοι για να φορέσεις ένα ρολόι !

Στις μέρες μας, πολλοί από εσάς ίσως θα έχουν διαβάσει ή ακούσει να λένε ότι δε χρειάζονται ένα ρολόι επειδή έχουν τηλέφωνο ή απλά επειδή είναι πιο chic και πιο μοντέρνο ,για τις γυναίκες, να βλέπουν την ώρα από το i-pad ή i-phone, αντί απλά να βλέπουν τον καρπό τους.

Αυτό είναι μια εντελώς λάθος πληροφορία.

Γιατί είναι πιο chic να φοράει μία γυναίκα ένα ρολόι;

Πρώτα από όλα, οι γυναίκες είναι πιο θηλυκές και ελκυστικές, ενώ κινούν τα χέρια τους δείχνοντας τα αξεσουάρ τους, κάνοντας θόρυβο με τα βραχιόλια τους και δίνοντας μια πιο ευδιάκριτη ματιά σε κάποιον που ρωτάει την ώρα.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι ένα πολύ ωραίο ρολόι, βελτιώνει σημαντικά την εμφάνισή σας, μπορεί να ταιριάζει με το outfit και μπορεί να αναβαθμίσει το συνολικό στυλ σας.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”126355″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/11×05-00666-oxette-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b9-elite/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”126353″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/11×05-00667-oxette-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b9-elite/”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”126351″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/11×03-00629-oxette-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B9-elite/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Για τους άντρες τα ρολόγια χρησιμοποιούνται ως αντανάκλαση του στυλ ή ακόμα και ως statement.

Τα ρολόγια θεωρούνται το μοναδικό πραγματικό κόσμημα που μπορούν να φορούν οι άνδρες ,παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια τάση στα ανδρικά κοσμήματα, όπως τα stackable βραχιόλια, τα ρολόγια είναι μια επέκταση δύναμης και αρρενωπότητας.

Τα ρολόγια αποτελούν ένα πραγματικό κόσμημα για τους άνδρες και εκφράζουν την επέκταση δύναμης και της ανωτερότητας. Μπορούν ακόμα να συνδυαστούν με stackable βραχιόλια, μία τάση που ήρθε για να μείνει στο ανδρικό κόσμημα.

Με άλλα λόγια, με ένα ρολόι, μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας χωρίς να πείτε λέξη.

Δείχνει δύναμη, δε νομίζετε?

Ο δεύτερος λόγος για να φορέσει κανείς ρολόι είναι ότι τα ρολόγια προσφέρουν απλότητα!

Σας προσφέρουν απλότητα εξαλείφοντας το πρόβλημα να κάνετε άχρηστες κινήσεις για να «πιάσετε» ένα τηλέφωνο από μια τσάντα ή μια τσέπη.
Ο τρίτος λόγος είναι ότι τα ρολόγια είναι αξιόπιστα.

Δεν θα εξαντληθούν από μπαταρία για τουλάχιστον ένα χρόνο και περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή τα περισσότερα σύγχρονα smartphones δεν μπορούν να διαρκέσουν ακόμη και τη χρήση μιας ημέρας. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή κινδύνου.

Τα ρολόγια μπορούν να οργανώσουν την ημέρα σας!

Ο τέταρτος λόγος είναι ότι για πολλούς, το να φοράνε ένα ρολόι μπορεί να έχει θετική επίδραση στον τρόπο με τον οποίο ξοδεύεται ο χρόνος, καθώς ένα ρολόι μας υπενθυμίζει ότι έχουμε μόνο 24 ώρες μέσα στην ημέρα.
Ο χρόνος είναι περιορισμένος και τα ρολόγια λειτουργούν ως υπενθύμιση γι’ αυτό.

Και τέλος όσον αφορά το σεβασμό απέναντι σε κάποιον άλλο.

Ναι, είναι απολύτως πιο κομψό και πιο καλαίσθητο, όπως αναφέρθηκε πριν, αν κάποιος σας ζητήσει την ώρα, να κοιτάξτε τον καρπό σας, αντί να ψάχνετε το τηλέφωνό σας σε μια τσέπη.

LADIES CAREFULL, με απαλές και θηλυκές κινήσεις!

Εξακολουθεί να υπάρχει η γοητεία και η κομψότητα για τον έλεγχο της ώρας σε ένα ρολόι χειρός.

Στις μέρες μας τα ρολόγια είναι προσιτά τόσο σε τιμή όσο και σε σχεδιασμό, οπότε είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε περισσότερα από ένα και να μπορείτε να τα συνδυάσετε σε κάθε περίσταση και με κάθε outfit.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να επανεξετάσετε την χρήση ενός ρολογιού και φυσικά είναι καιρός να ανανεώσετε το στυλ σας![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”123338″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/11×75-00263-oxette-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b9-rio/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”123336″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.oxette.com/product/11×75-00262-oxette-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b9-rio/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Δείτε Περισσότερα Ρολόγια” shape=”round” color=”black” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-search” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.oxette.com%2Fel%2Fproduct-category%2F%25cf%2581%25ce%25bf%25ce%25bb%25cf%258c%25ce%25b3%25ce%25b9%25ce%25b1%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]