Σκουλαρίκια Κρίκοι - Oxette
Σκουλαρίκια Κρίκοι - Oxette
Σκουλαρίκια Κρίκοι - Oxette

Σκουλαρίκια κρίκοι…. All time classic trend !

Τα σκουλαρίκια κρίκοι , είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών !
Ο κύκλος είναι το κατάλληλο σχήμα για να ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.
Από μικρά μεγέθη μέχρι μεγάλα από λεπτά έως πιο φαρδιά, με πέτρες ή χωρίς και σε όλα τα plating’s και μέταλλα.

Από την punk εποχή των 70’s μέχρι την pop εποχή των 80’s αλλά και έως σήμερα φορέθηκαν και φοριούνται από τις γυναίκες φανατικά.
Σχεδιαστές και σημαντικά πρόσωπα της μόδας και του θεάματος, επιλέγουν τους κρίκους σχεδόν σε κάθε τους event και fashion show, γνωστό motto στην βιομηχανία της μόδας ‘’the bigger the hoop the bigger the trend’’.

Τι κάνει τους κρίκους όμως τόσο ελκυστικούς;
Το γεγονός ότι μπορούν να φορεθούν συνέχεια αλλά και ότι μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, μικρό με μεγάλο για πιο rock και statement εμφάνιση και ο εύκολος συνδυασμός τους με όλα τα στυλ.

Συνδυάζονται άνετα με office look, beachwear το καλοκαίρι, με απογευματινό ή βραδινό look ακόμη και με athleisure, είναι η σίγουρη λύση που μπορεί να απογειώσει την κάθε σας εμφάνιση.

Η κλασική αυτή περίπτωση τάσης αξεσουάρ, στην πραγματικότητα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα για τις περισσότερες από εμάς και πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι στις προσωπικές μας συλλογές.

Σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε έξω από τον κύκλο και να επιλέξετε να ανανεώσετε τις συλλογές σας, αλλά και να τολμήσετε να συνδυάσετε διαφορετικά μεγέθη για statement και πιο rock style looks, 2 μαζί στον ίδιο λοβό, σε διαφορετικά μεγέθη και να είστε σίγουρες ότι όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω σας.